aliszja Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Słuchajcie, zaczęły się wyprzedaże i zastanawiam się do jakich sklepów powinnam się wybrać? Byliście już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamila Stanok Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Ja bym podpowiadała taki butik jak Szafa Lilly. Dużo ubrań, a w zasadzie każde inne, także można tutaj trochę eksperymentować z modą, nie ma stu bluzek a każda jakby z kserokopiarki dopiero co zdjęta. Razi mnie to zwłaszcza w sieciówkach, że tam ubrania produkowane są metodą – kopiuj wklej. Dokładnie ten butik jest na Kleparzu na ul. Długiej. Mają ładnie urządzony lokal, z pomysłem i stylem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witcher Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Dziś w internecie jest tyle sklepów, że naprawdę jest w czym wybierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Ja ostatnio kupuję głównie w H&M i w Mohito. A z internetowych sklepów najbardziej lubię Mosquito. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygrek Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Dla mnie póki co najlepsze to Reserved i C&A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek534 Opublikowano 31 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 Ja robię zakupy najczęściej w popularnych sieciówkach. Warto sporzeć na aktualne promocje, może akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rhianna37 Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Czy dobrym pomysłem jest sprzedawanie swoich ubrań, w których się już nie chodzi? Tworzenie darmowego ogłoszenia jest wyjątkowo intuicyjne, ponieważ większość portali daje możliwość skorzystania z formularza. Wystarczy wypełnić wskazane pola i załączyć zdjęcia, a następnie czekać na odzew osób zainteresowanych. T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...