jurasek12345 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Witam zastanawiam się nad psychologią a prawem w Opolu a Katowicach. Czy ktoś z was tam studiuje. Ktore miasto wybrać, jakie plusy a jakie minusy ? Psychologia": liczę na pracę w psychiatryku, policji,wojsku,straży jako psycholog Prawo: nie wiem co z aplikacją, nie mam nikogo w rodzinie po prawie,ale myślę,że i w PL można coś za jakieś pieniądze "pokombinować" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
10tolek Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Też kiedyś myślałem nad popularniejszym ośrodkiem niż Opole, ale ostatecznie tu zostałem. Niektórzy chcą iść do wielkiego miasta na studia z dala od rodziców. Ja wybrałem inna drogę, ale postawiłem przede wszystkim na rozwój i od razu wziąłem się do pracy. Praktyki, staże, które zapewniła mi uczelnia / i udany skok do kariery. Dlatego wybór uczelni http://www.wsb.pl/opole był dla mnie jedną z najlepszych decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...