Sabina Tea Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Hej! Kto może polecić jakiś nocleg w stolicy? Jakiś hotelik blisko centrum? Cena w sumie nie jest ważna, chodzi mi o jeden nocleg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabina Tea Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 A sprawdzałaś też w hostelach? Można tam czasami trafić na całkiem fajne oferty... Ale hostel to nie hotel. Porównywalen ceny noclegów znajdziesz np w Hotelu Atos na Mokotowie. Położony jest przy trasie Jana III Sobieskiego i został sklasyfikowany na 2-gwiadki - co jest już fajnym standardem. Obiekt ten posiada ponad 200 pokoi typu standard Plus ofraz Komfort. Jest też możliwość wykupenia smacznego śniadania w formie bufertu. Gdybyś zainteresowała się tym obiektem tutaj znajdziesz więcej info http://www.hotelatos.pl/ - masz tam też dane kontaktowe. Dzięki właśnie czegoś takiego szukam. Nie sprawdzałam hosteli, no i raczej już nie będę. Podoba mi się Twoja propozycja, na pewno z niej skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Polecam Moon Hostel przy Foksal, miejsce idealne tuż koło Nowego Światu, prawie naprzeciwko Bliklego ;l) warunki bardziej niż przyzwoite i cena niewiele więcej niż 100 zł za osobę, a w większych pokojach chyba nawet taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktorek Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Ja się zatrzymywałem zawsze w Hotelu Rest bo tam mi najbardziej pasowało pod kątem obslugi i pokoi, cena tez jest dobra zwłaszcza ze w cenie jest SPA na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekM Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Witam, szukam noclegu na dwa dni. Myślałem o jakimś Akademiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanka Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 jak o jeden chodzi to właściwie nie ma znaczenia gdzie, najlepiej to w pierwszym lepszym hostelu jaki znajdziesz i gdzie będzie wolny termin ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kathie20 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 grunt to znaleźć dobry hotel, cena nie powinna mieć takiego znaczenia, bo jak bardzo tanio to z reguły coś jest nie tak. Szukajmy czegoś pośrednio, to się opłaca ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AniaM Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Ja zwykle nocowałam w hotelu blisko dworca, niestety nazwy nie pamietam, ale postaram się ją znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Jeżeli lokalizacja jest najważniejsza, a cena ma mniejsze znaczenie to polecam w samym sercu Warszawy do wynajęcia na doby pokój z widokiem na Pałac Kultury i Nauki, lokalizacja ul.Marszałkowska/Świętokrzyska: http://www.a57warsaw.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
standa Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Na Bielanach, w zasadzie niecałe 10 minut od starówki masz Hotel Holiday Park - bardzo dobry standard w rozsądnej cenie, w ładnej okolicy, tak więc śmiało możecie u nich nocować. Klasyczne aranżacje, bardzo dobra kuchnia. U nich jest również taka opcja, żeby wynająć pokój dwuosobowy na kilka godzin, nie na całą dobę, więc w zależności od potrzeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 hotel to już zdecydowanie drożej niż akademik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnJot2 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Polecam akademik na Kickiego. Blisko centrum, warunki niemal tragiczne, ale jeżeli komuś zależy jedynie na łóżku i prysznicu, to polecam. Tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
standa Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Wiadomo, że hotel o wiele drożej, ale zależy też co dają w pakiecie, gdzie się śpi, gdzie ma się dojechać itp. Jeśli komuś zależy na standardzie, ma na to kasę, to tak lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...