kamileona Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zdarzyło się w liceum ściągać, boli mnie że teraz wszyscy ze smartfonów ściągają i przestali być kreatywni. Moje starsze rodzeństwo jak opowiada o swoich patentach, to słucham z zapartym tchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedwieczna Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 We wszystkim musi być jakaś równowaga. Wiadomo że nie wszystkie przedmioty są interesujące i na tych mniej wartościowych dla naszych kierunków można sobie pozwolić na ściąganie. Natomiast warto sobie od początku wybrać przedmioty na których nam zależy dla przyszłej kariery i tu odradzam ściąganie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magajda Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Zgadzam się. jak jest konkretny przedmiot i tematyka którą później planujemy się zajmować to co to za sens ściągać? nie chciałabym się np. leczyć u lekarza który całe studia ściągał i znalazł się na swoim stanowisku i w zawodzie "jakimś cudem".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weroncia Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Ja ściągi chowam w szaliku ! Ha ! zaliczenie zagwarantowane Wystarczy ubrać szalik - komin i wsadzić sobie ściągi tak, a żeby można było przy schyleniu głowy w stronę kartki widzieć ściągę sposób niesamowicie pomocny no i można ściągać w każdym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...