Sabina Tea Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Siema, sprawa jest pilna, grupka studentów (4 osoby- dziewuchy) poszukuje mieszkania do wynajęcia. W miarę niedrogiego i jak najbliżej centrum Do końca maja musimy opuścić akademik, więc BARDZO prosimy o pomoc! Pozdrawiamy i będziemy wdzięczne za każde info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaja Metrowska Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Zajrzyj przede wszystkim na na iHouse http://www.ihouse.pl/rzeszow/wynajem/mieszkanie Jest to jeden z większych portali z ofertami wynajmu mieszkania czy domu. Fajnie jest w nim to, że masz szybki wgląd w lokalizację (przy pomocy Google Maps) gdzie dany obiekt się znajduje (w jakiej dzielnicy) oraz jakie są koszta z tym związane Z doświadczenia powiem Ci, że dziewczyny nie powinny mieć problemu ze znalezieniem odpowiedniego lokum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda92 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Dołączam do tematu, bo również szukam mieszkania do wynajęcia (może być też dom), dla grupy 5 studentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronika91 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Dołączam do tematu, bo również szukam mieszkania do wynajęcia (może być też dom), dla grupy 5 studentów. Możesz próbować szukać w serwisach ogłoszeniowych, albo na stronach biur nieruchomości. Z tego co wiem to są są też tworzone specjalne grupy na FB, na których również można znaleźć jakieś ciekawe ogłoszenia wynajmu. Ja kilka razy wynajmowałam za pośrednictwem Kąt Nieruchomości - http://nieruchomosci-kat.pl/, może tam coś znajdziesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonia Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Dokładnie najlepiej szukać mieszkań na serwisach ogłoszeniowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...