DorotaBR Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Witajcie, zastanawiam się nad kupnem psa, ale jednak obawiam się jak to będzie wyglądało w akademiku, gdzie jednak mieszka sporo osób, jest dość głośno i boję się, że np. pies może szczekać i ogólnie też przeszkadzać innym lokatorom. Macie może jakieś doświadczenia z tego zakresu? Myślałam bardziej nad jakimś mniejszym psem jak tutaj w tych ofertach jest taki pinczer miniaturka. Taki mały pies raczej nikomu nie powinien przeszkadzać, prawda? Chociaż słyszałam, że właśnie te małe są najgłośniejsze, ale przecież nie będę brała dużego psa, bo nie mam po prostu tyle miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Myślę, że mało prawdopodobne jest aby ktokolwiek się na to zgodził. Przed podjęciem decyzji koniecznie zadzwoń do uczelni i się dowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasayaku4 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Poza tym pies to obowiązki. Kiedy przyjdzie czas sesji i nauki to może być bardziej ciężarem Alanex-Radom.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgan Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Moja koleżanka miała przez rok kota w akademiku. Nie było w tym większego problemu, pomimo, że zwierzak często szwendał się po korytarzach i właził do cudzych pokojów. No ale to był kot, nie gryzł i nie szczekał, a poza tym mógł sobie łazić, ile chciał, nie męczył się. Pies w akademiku może się umęczyć, a jeśli będzie hałasował (co jest bardzo prawdopodobne, to w końcu zwierzę), to będzie przeszkadzał innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eneduerikefake Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Myślę, że nie jest to najlepszy pomysł. Zwłaszcza jeśli bierzemy szczeniaka, który potrzebuje więcej troski. No chyba, że będzie miał kilku właścicieli, np. całe piętro. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jardania Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 A czy jest w ogóle taka możliwość jak posiadanie psa w akademiku? wiadomo, że miejsca w pokoju jest mało a pies wymaga takich rzeczy: zabawki, akcesoria czy sama karma dla psów swoje waży! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Raczej nie jest to możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 To raczej nie jest dobry pomysł w Twojej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Nie wiem czy gdzieś w ogóle wyrażą zgodę na trzymanie psa w akademiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...