adriana05 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 witamczy aby dostać się na studia podyplomowe muszę mieć tytuł mgr czy wystarczy licencjat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monila Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Trzeba sprawdzić na stronie danej uczelni, ale z tego co sama sprawdzałam, to wszędzie było wspomniane także o licencjacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panna.kota Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Tak, na większości uczelni wystarczy tylko licencjat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwieczorek81 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Witam! Jak pisza inni, warto najpierw zapytać lub sprawdzić na stronie uczelni. Przy okazji chciałam ze swojej strony zaprosić wszystkich zainteresowanych studiami podyplomowymi na uczelnie WSB. Na naszej stornie internetowej wsb.pl można zapoznać się z kerunkami studiów, a także warnkami ich podjęcia. Zachęcam do skorzystania z naszej oferty do 30 czerwca, bowiem mamy promocję, w której można zyskać nawet 1000zł zniżki. Pozdrawiam, Małgorzata Wieczorek___________________________Online Ekspert WSB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka Leśniewska Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Z tego co wiem to wystarczy jedynie licencjat Jeśli masz dodatkowe pieniądze na pewno warto jest wybrać się na podyplomówkę zaocznie jeszcze w czasie trwania studiów. Albo taką, która da Ci dobry zawód albo taką, która polepszy Twoje aktualne umiejętności. Na pewno to nie zaszkodzi. Ja w tym roku wybieram się na studia podyplomowe, konkretnie na Komunikację wizualną na WSNHiD w poznan.studia.net ( tutaj opis kierunku dla ciekawych: http://www.wsnhid.pl/komunikacja-wizualna.html ). Pracę w zawodzie już mam ( jako grafik). niemniej takie studia pozwolą mi zdobyć pewne dodatkowe informacje, które jak mam nadzieję pozwolą mi trochę rozwinąć ofertę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arlet Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Ja na prywatnych uczelniach nie szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jully Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Z tego co wiem to licencjat wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Licencjat wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Na wszstkie studia podyplomowe można iść po studiach licencjackich, inżynierskich jak i magisterskich. Polecam portal http://podyplomowe.studia.net/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...