Majka Leśniewska Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Kupiłam jakiś czas temu całkiem fajny tel - Samsung Galxy Note 3... Dojazd na uczelnie zajmuje mi około 40 min. Pomyślałam, że ten czas można poświęcić na nauką angielskiego.. Znacie jakieś fajne apki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaja Metrowska Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 To prawda Twój telefon jest całkiem fajny Jeżeli chodzi o naukę angielskiego to może zainwestuj w SITA - czyli nauka języka poprzez słuchowisko. Co do aplikacji na Androida to jest tego naprawdę sporo. Z tych które ja znam to przede wszystkim Practice English Grammar 2. Jest wysoko oceniana na Google Play. Aplikacja ta jest darmowa i możesz z niej się nauczyć szeroko pojętej gramatyki: czasów, strony biernej i czynnej, czasowników nieregularnych, szyku zdań oraz innych tego typu rzeczy. Do nauki słówek i prostych wyrażeń nie znam lepszej aplikacji od mFiszki. Jest to cała sieria aplikacji pod różne języki - znajdź tą pod angielski. Warto też od czasu do czasu przetestować swoją znajomość języka angielskiego. Możesz to zrobić przy pomocy Test Your English Vocabulary - dzięki temu określisz ile już potrafisz i ile jeszcze zostało do zrobienia. W związku z tym, że tych aplikacji jest dużo więcej - odsyłam Cię pod ten adres yourapps.info/aplikacje-na-telefonWejdź do działu z użytkowymi -> edukacyjne -> języki obce. Znajdziesz tam kilkadziesiąt propocyji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studentang Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 znam fajny kurs na tableta lub tel,polecam http://topenglishcourse.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poducha Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Fiszki mają chyba słabe usability… nie mogłam się przekonać do tej apki, moim zdaniem są lepsze -> supermemo - https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.supermemo Jest opcja pobrania za darmo i są pełne wersje kursów na desktop do pobrania i przetestowania za darmo ale potem trzeba zapłacić za dostęp do kursu. Ale nie są to wielkie pieniądze, średnio kilkadziesiąt złotych. Supermemo też służy nauce słówek i zwrotów językowych. Niektórzy twierdzą że i gramatyka wchodzi do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...