Majka Leśniewska Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Sorry, że tutaj pytam - ale jestem zielona z tego zakresu. Posiadam Chevrolet Spark z 2010 roku. Mam tam opony letnie od nowości - ale już się zużyły. Miałam Continental ale z tego co analizowałam na skąpcu http://www.skapiec.pl/site/cat/2100/filtr/_6101_0_0_0_0_0_0_0_0_0 - to są one piekielnie drogie... Podobno są jakieś nalewki - bieżnikowane... Co o tym myślicie? Warto kupować taki półprodukt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fio13lek Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Ja bym nie kupiła, już chyba lepiej za używanymi się rozejrzeć, mniej zużytymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka Leśniewska Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 A dlaczego nie kupiłabyś? Za drogie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Też nie bardzo się na tym znam i takimi rzeczami zawsze zajmuje się mój brat, który ma zresztą dobrego kolegę mechanika, więc zawsze mi coś wybiorą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eneduerikefake Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Oczywiście, że lepiej kupić nowe. Z używanymi nic nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Ja tam kupuję zawsze używane ale w dobrym stanie i przynajmniej te 2 lata na nich jeżdżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...