Olenka Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Potrzebuję kilka książek prawniczych przed rozpoczęciem aplikacji kancelarii notarialnej. Zastanawiam się nad zrobieniem większych zakupów poprzez księgarnię internetową http://www.aplikanci.profinfo.pl/. Korzystał może ktoś z jej usług? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaja Metrowska Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Nie korzystałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yooonie Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ja też nie korzystałam z usług tej księgarni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olenka Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Aha, dzięki za informację. Jest ona dla mnie niezwykle cenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...