Majka Leśniewska Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Hej! Co roku zmieniają się przepisy - znacie jakiś dobry program do rozliczenia się z US za 2014 rok? Najlepiej darmowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fio13lek Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Chyba wszystkie programy sa podobne, wybierz pierwszy lepszy. Na stronie urzędu skarbowego tez na pewno jakiś polecaj, poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Sama nie rozliczam sobie pitu, ale moja mama już od dwóch, trzech lat korzysta z programów, które są dołączane do Gazety Wyborczej i jeszcze jej się nigdy nie zdarzyła żadna pomyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 W sensie, że korzystasz z porad tam zawartych czy jak? Nie słyszałam, żeby na forach były dostępne programy do rozliczania PIT-u, a taki jest główny temat wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aberdeen Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Tutaj znajdziesz wszystkie potrzebne druki do rozliczania się z US w chyba każdym wypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza Czarnecka Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Co roku zmieniają się przepisy - znacie jakiś dobry program do rozliczenia się z US za 2014 rok? Najlepiej darmowy ja znam ;-) - jestem zwolenniczką PITax.pl - druki rok z rzędu już się nim rozliczyłam i trąbie o nim wszędzie gdzie się da (bo naprawde warty polecenia: intuicyjny, przyjazne kolory, sam wylicza co trzeba i podpowiada o ulgach, np. o uldze za oddanie krwi i no i mozna wyslac PIT online) - chyba powinni mi placic ze reklamę ;-) I rozliczy za 2014 r. ;-) Pozdrawiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Nowicki Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Ja polecam rozliczać się na stronie/www.pitax.pl/ Program bardzo intuicyjny, szybki i wygodny. W 5 min. udało mi się rozliczyć cały PIT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mauryc102 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 No właśnie to jest ten ból, że co roku się zmieniają, na szczęście nowe programy są szybko ogólnie dostępne, ja polecam użyteczną stronke www.programypit.com/ jest tam już ciekawy wybór, a ma być jeszcze więcej programów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monika23 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Jeśli te programy na programypit.com są darmowe to można spróbować. Zawsze też można sprawdzić w kioskach czy nie ma gazety z takim programem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zak Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 e-pity, od nich korzystałem z programu. Bardzo intuicyjny i łatwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 e-pity, od nich korzystałem z programu. Bardzo intuicyjny i łatwy. Zgadzam się, również od lat korzystam z tego programu i jest bardzo prosty. Praktycznie wszystko wylicza sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natalka1012 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Polecam program pod linkiem , intuicyjny, bardzo szybka pomoc jeżeli mamy problemy z wypełnieniem. Napotkałam trudności podczas wypełniania i bardzo szybko uzyskałam pomoc. Polecam wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinrylko Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Ja tylko raz rozliczałem pit przez internet.2015 rok okazał się przełomowy i właśnie wtedy zdecydowałem się, że zrezygnuje z tradycyjnego sposobu rozliczania i ściągne program. Zależało mi żeby był prosty i intuicyjny Dużo moich znajomych w ten sposób się rozlicza, a jednak co roku widzę te ogromne kolejki na poczcie w ostatnim dniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Składanie PITu przez internet raz, że to nic trudnego, a dwa dzięki temu szybciej dostaje się zwrot, bo oni już nie musze tego wprowadzać do systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Jestem tego samego zdania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMtom Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Odświeżę temat bo zbliża się koniec składania deklaracji PIT 2015. Ważne żeby zdążyć w czasie nawet z błędami niż w ogóle nie złożyć pita. Do wypełnienia Pita-37 polecam program z strony http://www.pit-format.pl/rozlicz-darmowy-pit / rekomendowany przez MF. W programie są aktualne wzory formularzy i załączników. Co ważne dla spóźnialskich można wysłać eDeklaracje ,co przyspiesza otrzymanie pita do Urzędu Skarbowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 No już nie zostało dużo czasu, warto się spieszyć jak ktoś jeszcze nie złożył deklaracji PIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 ja rozliczam od dawna na e-pity i się sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 tez ostatnio rozliczam e-pit i się sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 E-pit to bardzo fajna sprawa, również polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceska Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 ja polecam Pitaxa - łatwo i szybko. program niemal prowadzi za rękę. w zeszłym roku odkryłam i serio - wiem co piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...