szadek Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Cześć Czy możecie polecić w Krakowie jakieś miejsca, kluby w których można poćwiczyć np. jakieś wzmocnienie wytrzymałości, treningi na zrzucenie wagi, wyrobienie mięśni, itd.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
primise Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Polecam Akademię Pawła Zaremby - http://www.pawelzaremba.pl/ gwarantuje, że spalisz tam zbędny tłuszczyk i wyrobisz sobie świetną sylwetkę. Wiem co piszę, bo sam ćwiczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wrappy Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Polecam Akademię Pawła Zaremby - http://www.pawelzaremba.pl/ gwarantuje, że spalisz tam zbędny tłuszczyk i wyrobisz sobie świetną sylwetkę. Wiem co piszę, bo sam ćwiczę Też dużo o niej słyszałem. Fajna ta akademia, nowa, i ciekawe oferty tzn. ten balintawalk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panna.kota Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Basen na AGH - tańszy niż wiele innych i blisko centrum. Ja jeszcze chodziłam na tenisa - korty są na clepardii, cena spoko i też blisko z centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Ja chciałabym chodzić na zajęcia z pilatesu. Polecicie mi coś w ścisłym centrum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Pilates jest organizowany praktycznie w każdym centrum fitness i siłowni, więc chyba problemu nie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Bociek Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Tak Z polatesem problemu nie ma Jest wszędzie! Jeśli jedno miejsce Ci się nie spodoba to bez trudu znajdziesz coś innego Ja również polecam basen AGH. Ale nie chodźcie tam wszyscy bo nie będzie gdzie pływać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiaki Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 KUp sobie karnet do Platinium bedziesz miec i basen i pilates Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...