Skocz do zawartości
Poznańska Nysa

Kurs wizażu

Rekomendowane odpowiedzi

ZAPRASZAMY NA KURS WIZAŻU
Trwa nabór na kurs wizażu prowadzony przez najwyższej klasy specjalistów z zakresu: wizażu, makijażu, stylistyki fryzur, stylistyki ubioru. Chcesz się dowiedzieć jak prawidłowo wykonywać makijaż? Jak dobrać strój do sylwetki? Jak dobrać kolor włosów i cięcie do rodzaju sylwetki i kształtu twarzy? Skorzystaj z naszej oferty. Termin: marzec/kwiecień 2014 r Ilość miejsc bardzo ograniczona.Więcej informacji:http://wsth.nysa.pl/index.php/kursy/kursy-hobbystyczne/wizazu

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Wypowiedzi z ostatnich 10 dni

• Siedzę i się zastanawiam… Mam działkę budowlaną po rodzicach, ale od lat stoi pusta i tylko podatki za nią płacę. Wystawiłem na OLX i inne portale, ale zero konkretów – ludzie dzwonią, pytają, ale nikt nie chce kupić. Czy ktoś sprzedawał działkę firmie skupującej nieruchomości? Trafiłem na ABC Skup Nieruchomości (https://abcskupnieruchomosci.pl), którzy kupują działki za gotówkę. Nie wiem, czy to się opłaca. Jakieś rady?
    • Kumpel ostatnio skorzystał z „taniej” ekipy przeprowadzkowej i skończyło się stratą dwóch szafek i odbitymi ścianami. Nie chcę powtórki z rozrywki, ale też nie mam zamiaru przepłacać. Ktoś korzystał z usług  firmy Przeprowadzki od A do Z z Krakowa? Na www mają przejrzysty cennik i wydaję się, że działają profesjonalnie.
    • Najważniejsze to skupić się na kilku kluczowych elementach – zamiast wymieniać wszystko, lepiej postawić na dobrze dobrane biurka i wygodne fotele. Nowoczesny wygląd można uzyskać dzięki prostym formom i jasnym kolorom, nie trzeba od razu kupować drogich zestawów. Warto też pomyśleć o dodatkach – dobre oświetlenie, minimalistyczne półki na dokumenty i kilka zielonych roślin potrafią odmienić biuro bez wielkich kosztów. Często można znaleźć zestawy mebli biurowych w przystępnych cenach, które wyglądają nowocześnie, ale są funkcjonalne.  Zerknij sobie na meble do biura na tej stronie. 
    • Chcemy odświeżyć biuro i nadać mu nowocześniejszy wygląd, ale budżet mamy ograniczony. Nie chcemy kupować byle czego, ale też nie możemy pozwolić sobie na najdroższe designerskie meble. Macie jakieś pomysły, jak to zrobić rozsądnie?
  • Najpopularniejsze tematy na forum

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.