adriana05 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Witammam pytanie odnośnie studiów otóż od zawsze chciałam studiować pielęgniarstwo, jednak wiem że ciężko na rynku pracy. Także myślałam o studiach II i III stopnia. To ma sens? Jaki tytuł będę mieć jak skończę te studia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue DragonFly Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Nie wiem jaki tytuł będziesz mieć, ale uważam, że pielęgniarki są potrzebne. Jak nie w Polsce to za granicą. Nie ma przychodni (prywatnych, czy na nfz) i szpitali bez pielęgniarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GastroBoy Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Podziwiam ludzi z pielęgniarstwa którzy potem idą do pracy w zawodzie. Pomagają ludziom w sumie za nieduże pieniądze. To dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...