Agnieszka Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 no muszę coś takiego znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieterminowy Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Jeden Żaczek jest na Czarnowiejskiej, drugi jest na Oleandrach, w tym samym budynku, co akademik pod tą samą nazwą. Z tego pierwszego korzystałem raz, więc opinii nie mam, z tego drugiego korzystam chętnie, bo najtańszy obiad to 8,50, do tego 1 zł za zupę. Zawsze są 3 wersje głównego dania do wyboru, w czym jedna jest wegetariańska. Smakuje dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 ceny są fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieterminowy Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Ceny są też niezłe w barze "Górnik" na ul. Dolnych Młynów. Ale to jest taki bar w starym stylu, gdzie jednak można zjeść pierogi ruskie w cenie około 5 zł. To jest tamtejszy hit. A jak się zainwestuje około 10 zł, to obiad jest b. duży. I ciekawostka - można spotkać prof. Hartmana w trakcie posiłku Jednak jeśli chodzi o walory smakowe, to polecam "Żaczka". Może nie byłem zdecydowany, więc to napiszę: Żaczek rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Jak będę w Krakowie to sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 ja też sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Ty na pewno będziesz wcześniej to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mementor Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Na ul. Karmelickiej naprzeciwko Wyższej Szkoły Ubezpieczeń w Krakowie jest bar/restauracja: "Kwadrans" . Zniżki dla studentów za okazaniem legitki (10%) od standardowej ceny 14 zł za zestaw 2 daniowego obiadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 14 zł to przyzwoita cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artmedia9 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 W "Górniku" pierogi są obecnie po 5,5 a zestaw obiadowy 12,8. Oprócz tego mogę polecić gulasz, raz jest wieprzowy a innym razem drobiowy. No i pierogi ze szpinakiem, fajne jako dodatek do ruskich. Czego tam nie polecam - naleśniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz210 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Lubię sobie wpaść od czasu do czasu do lokalu Ganesh na rogu ul. Św Tomasza i Floriańskiej. Trochę to jest na uboczu, nie ma aż takiego zalewu turystów, także to z mojego punktu widzenia duży plus. I jedzenie oczywiście pyszne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj01 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Ja ostrzegam przed zjedzeniem tortilii w pizzerii W Wieliczce New York. Powoduje to wymioty i bol brzucha przez pare dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Jak masz pewne info, że to oni to wyślij na nich sanepid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Bociek Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Ja czasem jem obiad na placu Axentowicza. Jest taki nowy lokal otwarty na rogu Kazimierza Wielkiego i Pomorskiej Ceny dość wysokie bo za zupę + drugie danie wychodzi niecałe 20zł (kompot w cenie) ale za to porcje dość duże - można się najeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Ceny nie są wysokie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcepanna Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Trzeci Żaczek jest jeszcze na Królewskiej z tego co pamietam, a Górnik ma super obiadki tylko baaardzo mało miejsca, ludzie tam częściej biorą na wynos niż jedza w lokalu no ale to jak ktoś blisko mieszka żeby nie wystygło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Krawczyk Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Dobre jedzenie ale też super rozbudowany bar mają w Ganesh. Można dobrze zjeść, ale też sobie fajnie po-drinkować z większą grupą znajomych. Rewelacyjne miejsce właśnie takie wyjścia w kilka – kilkanaście osób, żeby posiedzieć, pogadać, coś dobrego wypić i zjeść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda92 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Sprawdzę Wasze propozycje w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...