discover Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Cześć Znacie jakieś knajpki idealne na kieszeń studentów, gdzie można sobie usiąść i coś smacznego zjeść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Dariusz Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 W kwocie do 20 zł możesz się najeść w Mekong, w Bonarka CC lub na Wadowickiej 8G -tu http://www.mekong.pl/?pageId=3 sprawdzisz menu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urus Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Na Floriańskiej masz dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Ostatnio byłam na ul Krupniczej w Mięta Restro Bar http://mietarestobar.pl Pyszna pizza z kurkami, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaroin Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Ja osobiście to bardzo mało płacę za jedzenie na mieście, bo mam kartę rabatową. Jak idę na sushi to płacę za drugie danie 1 zł, podobnie z pizzeriami – druga pizza za 1zł. Takie rabaty mi gwarantuje Karta na Plus. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izako Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Mekong na Wadowickiej, polecam pyszną karkóweczkę z grilla, 19zł, można się najeść taką gigantyczną porcją spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qaz Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Polecam Gospoda Koko na Gołębiej! Możesz zjeść i najeść się obiadem dwudaniowym już za 10 zł! Jest duży wybór dań, bardzo dobrych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Disko Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Bary mleczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mauryc102 Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 A jaką kuchnie lubisz? Jeśli Polsko-Włoską to polecam restaurację - http://tradycyja.pl/menu/ ceny są bardzo przyzwoite, menu różnorodne, dania smaczne i co najważniejsze można się najeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda Szopa Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Już od wielu lat jeśli chodzi o jedzenie na mieście to stołuję się w lokalu Orbit (www.orbit.krakow.pl). Mają bardzo smaczne zupki, a do tego świetne desery – najlepiej mi smakują ich naleśniki z jabłkami i konfiturą z dzikiej róży...już od samego opisu mi ślinka cieknie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Okrąglak na Kazimierzu cieszy się wciaż powodzeniem, ze względyu na smak i ceny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaroin Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Tanio i dobrze można sobie pojeść w lokalu o poetyckiej nazwie Pod złotym liściem Jest trochę na obrzeżach, bo os Nowego Wieku, ale warto sobie podjechać. Niedawno robiłem u nich chrzciny córki, także miejsce sprawdzi się też właśnie w przypadku organizacji takich mniejszych imprez okolicznościowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostropest Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 żaczki najlepsze, jak mój brat studiował w krk to kilka razy w tyg bywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 a coś więcej o tych żaczkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 żaczki najlepsze, jak mój brat studiował w krk to kilka razy w tyg bywał Też jestem ciekawa, bo jestem w Krakowie bardzo często i nie wiem co to Żaczki ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selena_D Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Słyszałeś może o gastronavi.com.pl? To nowoczesna aplikacja mobilna na telefony komórkowe. Łączy w sobie cechy przewodnika z nawigacją. Wszystko można załatwić przez telefon, od znalezienia idealnej dla siebie oferty po złożenie zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Pierwsze slysze. Często korzystam z here city lens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 a ja ani o jednym ani o drugim nie słyszałam, muszę wypróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 city here lens pokazuje CI w czasie rzeczywistym i na ekranie podglądu gdzie są najbliżej Ciebie ciekawe miejsca i od razu daje dostęp do opini o nich i dodatkowo możesz włączyć nawigowanie piesze lub samochodowe, super aplikacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 super, to dziś instaluję. A to dokładnie się tak nazywa, bo niestety nie umiem znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Here City Lens - tak się nazywa apka, z której ja korzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 To niestety mój iphone tego nie wyszukuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 no to niestety, szkoda, bo to fantastyczna apka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 ale masz na pewno inne aplikacje tego typu, poszukaj dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...