nny3 Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Hej Mam takie pytanie.. Po licencjacje z studia z zarządzania chciałabym iść na studia magistersie związane z nieruchomościami. Jaką uczelnie byście dordzili na śląsku? Pulbliczną lub niepubliczną. Wiem, że tak: na.. Akademi ekonomicznej w Katowicach na kierunku: Kierunek ekonomia jest specjalizacja gospodarowanie nieruchomościami, czy jest sen, żeby iść na takie coś? czy raczej wybrać szkołe niepubliczną np. Ziętka, gdzie jest kierunek zarzadzanie i specjalizacja też z nieruchomościami czy może szkołe w której strikte jest po prostu kierunek związany z nieruchomościami. Niby Akademia Ekonomiczna to dobra szkoła i warto skończyć, ale czy lepszego doświadczenia nie zdąbędę w szkole niepublicznej na bezpośrednio kierunku nieruchomości? Może są osoby które już studiują gdzieś taki kierunek, albo pracujące które doradzą jaki ruch najlepiej zrobić, żębyto miało sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davi Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Mój brat po UE w Kato kierunek Kierunek ekonomia specjalizacja gospodarowanie nieruchomościami na licencjacie znalazł pracę w Home Broker, a teraz jest na zaocznie innym kierunku więc jak widać warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaja Metrowska Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Trochę to śmieszne iść na studia związane z nieruchomościami. Znacie jakiegoś dr lub prof.z studia z zarządzania nieruchomościami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...