owuwu Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Jedzenie- student zje wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fio13lek Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 zupki chińskie dobre zawsze i wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 No nie wiem - moja koleżanka już po semestrze mieszkania w akademiku nie mogła patrzeć na zupki chińskie. Ale co zrobić, jak sama nie bardzo umiała gotować? A robić czegoś bardziej wymagającego (np. warzywa z patelni) jej się nie chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jully Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 jedzenie - studenci polują na promocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 jedzenie - studenci polują na promocje o tak to z pewnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 To nie jest najlepsza droga. Ja jednak uważam, ze na jedzeniu nie wolno oszczedzac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Ale Łukasz czemu nie korzystać z promocji np kupno 3 opakować za cenę 2. Teraz coraz więcej jest takich okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 można korzystać ale trzeba to robić z głową, żeby nie kupić 3 opakowań z krótkim terminem ważności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 to oczywiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Mam wrażenie, że dla ludzi wchodzących w dorosłe życie może to nie być takie oczywiste:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Myślę, że jak liczy się dokładnie budżet domowy to jednak zwraca się na to uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 myślę, że studenci szybko się uczą lub czytają nasze forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anna Tomeczek Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 popularny makaron z ckeczupem, zupki chinskie, ale i omlet, pierś z kurczaka w piekarniku moze być z ziemniaczkami, tez łatwo wszystko do piekarnika wrzucić. no ale chęci trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 W gruncie rzeczy gotowanie jest bardzo łatwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Trzeba tylko chcieć. Teraz jest sporo blogów o gotowaniu i mają tam ciekawe propozycje na tanie a smaczne i zdrowe posiłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...