Skocz do zawartości
owuwu

Logika

Rekomendowane odpowiedzi

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Wypowiedzi z ostatnich 10 dni

• Na wieczór Kazimierz to pewniak. Mnóstwo małych knajpek, różne klimaty, od spokojnych po bardziej głośne. Można po prostu przejść się uliczkami, zajrzeć tam, gdzie będzie wyglądać ciekawie. Często są koncerty na żywo albo jakieś występy. Plac Nowy wieczorem żyje swoim rytmem, ale jak chcesz coś bardziej spokojnego i usiąść gdzieś z jedzeniem, to rzuć okiem na to miejsce: https://scandale.pl/ – dobra miejscówka, fajna okolica i niezła kuchnia. Idealne, żeby zakończyć dzień przy stoliku z czymś dobrym. 
    • Szukam pomysłów na wieczór w Krakowie, coś bardziej klimatycznego niż tylko spacer po Rynku. Może jakaś dzielnica, gdzie można posiedzieć, coś wypić, coś zjeść?
    • Stosowałam różne leki z różnymi efektami. Ostatnio pomagała mi pianka Clarelux ale...2 tygodnie stosowania i 2 tygodnie czysta głowa. A potem znów to samo.Wkurzyłam się i zaczęłam (jakieś 4 tygodnie temu) eksperymentować. 1 część smoły brzozowej i 7-8 części oleju kokosowego do małego słoiczka. Przed użyciem podgrzewam i nakładam ciepłe na głowę (strzykawką). I tak trzymam 1-2 godziny (co drugi dzień). Można pod folią. I teraz co ciekawe....byłam u dermatologa. Powiedziałam o tym a Ona zaleciła mi te kosmetyki Psorisel: https://www.drogeriaolmed.pl/produkt/psorisel-zestaw-dermokosmetykow-do-pielegnacji-skory-glowy-u-osob-z-objawami-luszczycy-szampon-200ml-emulsja-na-noc-200ml-plyn-do-skory-glowy-150ml,138736.html i kazała stosować ....co drugi dzień czyli naprzemiennie z dziegciem.  Jeśli się zastosuję to nie będę wiedziała co pomogło! Na razie jestem tylko przy swoim eksperymencie i jestem zadowolona z efektów. Nie mam skorupy na głowie a jak zaswędzi i się podrapię to jakbym łupież miała. I to coraz mniejszy. 
    • Czy znacie jakieś skuteczne metody na pozbycie się łuszczycy głowy? Coś co będzie w stanie rzeczywiście dać dobre rezultaty? 
  • Najpopularniejsze tematy na forum

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.