Skocz do zawartości
Adnan

Walka z nerwicą

Rekomendowane odpowiedzi

nerwica Hej , nie radzę sobie ostatnio z niczym . Po roku nie przedłużyli mi umowy w pracy. Jestem na wynajętym mieszkaniu. W nocy budzę się z lękami co dalej będzie. Żołądek mam dosłownie ściśnięty i mam wrażenie jakby coś dusilo mnie w środku . Czuję ciężar i niemoc . Proszę was o pomoc.

Skądś się ta nerwica wzięła. Pracę znajdziesz jakąkolwiek! Idź do psychiatry powinien przepisac Ci leki które później może kontynuować rodzinny, najlepiej jakbyś poszła też na terapię ale to koszta, dowiedz się jak wygląda twoja okolica, może jest centrum pomocy psychicznej czy coś takiego. Będzie dobrze, pozbędziesz się tego tylko się nie poddawaj. Tłumacz sobie że te lęki są w głowie.. mi podczas ataku takie myślenie pomagało, że nigdy nie umarłam od tego to tym razem też mi się nic nie stanie i przejdzie! Staraj się oddychać

Od siebie polecam stornę:

https://www.psychiatrzy.warszawa.pl/

Możesz tutaj poczytać sobie o sposobach leczenia tej dolegliwości. 

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Wypowiedzi z ostatnich 10 dni

• Skądś się ta nerwica wzięła. Pracę znajdziesz jakąkolwiek! Idź do psychiatry powinien przepisac Ci leki które później może kontynuować rodzinny, najlepiej jakbyś poszła też na terapię ale to koszta, dowiedz się jak wygląda twoja okolica, może jest centrum pomocy psychicznej czy coś takiego. Będzie dobrze, pozbędziesz się tego tylko się nie poddawaj. Tłumacz sobie że te lęki są w głowie.. mi podczas ataku takie myślenie pomagało, że nigdy nie umarłam od tego to tym razem też mi się nic nie stanie i przejdzie! Staraj się oddychać Od siebie polecam stornę: https://www.psychiatrzy.warszawa.pl/ Możesz tutaj poczytać sobie o sposobach leczenia tej dolegliwości. 
    • nerwica Hej , nie radzę sobie ostatnio z niczym . Po roku nie przedłużyli mi umowy w pracy. Jestem na wynajętym mieszkaniu. W nocy budzę się z lękami co dalej będzie. Żołądek mam dosłownie ściśnięty i mam wrażenie jakby coś dusilo mnie w środku . Czuję ciężar i niemoc . Proszę was o pomoc.
    • Mam problem z stabilnością połączenia podczas gry. Czasami w środku kręcenia spinów wyskakuje mi komunikat, że sesja wygasła albo strona się odświeża i muszę znowu wchodzić do gry. Jest to mega denerwujące, szczególnie jak czekam na bonus. Czy to wina mojego internetu mobilnego, czy może coś z ustawieniami telefonu? Macie jakieś sposoby, żeby gra była bardziej stabilna i nie przerywała w najmniej odpowiednim momencie? Czy zmiana przeglądarki z Chrome na jakąś inną może w tym pomóc?
    • American Sign Language is a beautiful and vital form of communication, but many find it difficult to start without a structured guide. However, you can https://promova.com/page/learn-american-sign-language using the Promova app, which breaks the language down into manageable segments for daily practice. The bite-sized lessons focus on real-life scenarios, helping you learn signs that are actually relevant to your social and professional needs. This method of steady practice ensures that you are not just memorizing signs but understanding how to use them fluently in conversations, ultimately helping you grow your skills and confidence as a visual communicator.
  • Najpopularniejsze tematy na forum

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.