talura Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Hej dziewczyny, od kilku miesięcy mam problem z bardzo nieregularnym okresem. Raz przychodzi po 30 dniach, innym razem po 45… Do tego od jakiegoś czasu pobolewają mnie jajniki, szczególnie po jednej stronie. Trochę się martwię, bo nie wiem, czy to normalne, czy coś poważniejszego. Czy któraś z Was miała podobnie? Zastanawiam się, czy to mogą być jakieś torbiele albo coś z hormonami… Może polecicie jakiegoś ginekologa z Rzeszowa, do którego mogę się z tym udać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Montr Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca Nieregularne miesiączki i ból jajników mogą mieć różne przyczyny, od problemów hormonalnych, przez stres, aż po torbiele jajników czy endometriozę. Warto by było sprawdzić to u ginekologa, żeby mieć pewność, co się dzieje. Czasem wystarczy drobna zmiana w diecie albo suplementacja, ale czasem trzeba wprowadzić leczenie. Jak się martwisz, to najlepiej umówić się na wizytę i skonsultować z lekarzem. Jeśli szukasz ginekologa w Rzeszowie, możesz sprawdzić tutaj: https://ginekolog-rzeszow.pl/. Można się umówić online, więc nie trzeba dzwonić i czekać w kolejce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...