Montr Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego niedługo mam imprezę z okazji obrony licencjatu, przychodzi do mnie ekipa znajomych, no i wiadomo, trzeba ich jakoś ugościć. Gotowanie odpada, więc szukam jakiegoś cateringu na szybko – najlepiej jakieś luźne jedzenie, mini burgery, kanapki, koreczki itp. Ktoś coś poleci w Katowicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adnan Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego No to z tego, co słyszałem od znajomych, Scena54 całkiem daje radę na takie okazje. Robią właśnie takie luźne przekąski i mini dania, które się sprawdzają, kiedy masz więcej osób i nie chcesz niczego skomplikowanego. W menu mają różne propozycje, coś jak finger foody, burgery w wersji mini, jakieś fajne kanapki itp. Tutaj możesz sprawdzić szczegóły https://scena54.pl/katowice/catering/. W necie widziałem opinie, że ludzie byli zadowoleni, jedzenie wyglądało ładnie, porcje w miarę solidne i nie ma większego problemu z dowozem. Może warto zerknąć i samemu ocenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...