jnko Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Szanowni Państwo, czy jeśli ukończyłem studia I stopnia na kierunku filologia angielska z wykształceniem pedagogicznym to czy mogę iść na studia II stopnia z kierunku wychowanie fizyczne? I czy w takim przypadku mogę uczyć obu przedmiotów? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duane.maggio Opublikowano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 Chciałbym dowiedzieć się więcej na temat ścieżki zawodowej prowadzącej do roli psychoterapeuty. Jakie są kroki i wymagania, które trzeba spełnić, aby rozpocząć pracę w tym obszarze? Czy istnieją konkretne kierunki studiów czy kursy specjalistyczne, które są niezbędne? Jak wygląda proces uzyskiwania odpowiednich kwalifikacji i certyfikatów? Czy może ktoś z Was podzielić się swoimi doświadczeniami i doradzić, od czego zacząć? ____________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...