Felix900 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Witam, gdzie polecacie zacząć studia niestacjonarne MIBM biore pod uwage Politechnike Rzeszowska lub AGH Kraków, ciekawy dla mnie jest również kierunek Inżynieria Metali na AGH. Mam 30ke na karku z metalem pracuje już 10 lat chciałbym zacząć studia żeby pójść level wyżej. Za wszystkie odpowiedzi z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PannaZuzanna Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Obie Uczelnie mają dobrą renomę. Biorąc pod uwagę doświadczenie w zawodzie, przy wyborze miejsca studiowania wzięłabym pod uwagę dostępność (czas poświęcony na dojazdy itd.) oraz łatwość (rozumiem, że potrzebny jest papier, a warto zauważyć, że na studiach uczy się wielu niepotrzebnych rzeczy, które są bardzo zajmujące). Zastanów się, który kierunek da Ci większe możliwości awansu i warto podpytać na grupach facebookowych PRZ i AGH o opinie studentów i absolwentów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felix900 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Dzięki, metal ciekawszy ale 24 miejsca to raczej żeby się dostać to jestem bez podjazdu. Tak zrobiłem dodałem się do grup zrobie swój research gdzie jest łatwiej bo dojazd w sumie ten sam bus co godzine i tu i tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...