powerfullspace Opublikowano 3 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Witam, obecnie jestem w ostatniej klasie technikum i rozważam pójście na studia niestacjonarne. Najlepiej by było wybrać ścieżkę, która doprowadzi mnie do specjalności neuropsychologa. Czy są w Polsce takie uczelnie? Jedyne, co znalazłam, to Collegium Humanum z siedzibą w Warszawie. Czy warto? Jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Lepiej wybrać psychologie - bez ograniczania się do neuropsychologii. A neuropsychologie zrobić na studiach podyplomowych. Wówczas wybór jest szeroki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powerfullspace Opublikowano 5 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 To czy jest możliwość studiować psychologię niestacjonarnie? Może się na tym znasz? Pytanie z ciekawości. Z tego co widzę, w większości uczelni są jedynie jednolite studia magisterskie z różnymi specjalnościami. W dniu 3.12.2022 o 22:06, Łukasz napisał: Lepiej wybrać psychologie - bez ograniczania się do neuropsychologii. A neuropsychologie zrobić na studiach podyplomowych. Wówczas wybór jest szeroki. To czy jest możliwość studiować psychologię niestacjonarnie? Może się na tym znasz? Pytanie z ciekawości. Z tego co widzę, w większości uczelni są jedynie jednolite studia magisterskie z różnymi specjalnościami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Psychologia to tylko studia jednolite magisterskie. Innych nie ma. Natomiast bez problemu można niestacjonarnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...