Skocz do zawartości
Pawelleq

Studia mechatroniczne

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam pytanie , ponieważ kończę 8 klasę i chce się wybrać do technikum nr10 we Wrocławiu na kierunek technik mechatronik . Chciałbym się dowiedzieć czy jak dobrze napisze maturę to mam szanse się dostać na Politechnikę Wrocławską i studiować kierunek związany z mechatroniką ? Z góry dziękuję za odpowiedź .

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Wypowiedzi z ostatnich 10 dni

• Mam parterowke i dach na wiązarach. Puściłem rury od kanalowki między wiązary i przepuściłem przez g-k. Jeszcze nie mam jednostki. Prosta i przyjemna robota. Przy lanym stropie trudniej, ale warto w podwieszanym przed gk wrzucić rury Jeśli szukasz firmy, która Ci to zrobi, polecam kontakt z nimi: https://klimatyzator.net.pl/ Zajmuja się takimi realizacjami w Lublinie oraz okolicach.
    • Jakie oświetlenie do studia wybrać: panele LED czy lampy błyskowe? Zależy mi głównie na portretach i fotografii produktowej, czasem też na wideo. Co w praktyce lepiej się sprawdza pod kątem mocy, odwzorowania kolorów (CRI), „zamrażania” ruchu i kosztów eksploatacji? Budżet raczej średni — chętnie poczytam realne opinie i porównania konkretnych modeli.
    • Witajcie, jak przygotowaliście dom pod montaż klimatyzacji? 
    • Skądś się ta nerwica wzięła. Pracę znajdziesz jakąkolwiek! Idź do psychiatry powinien przepisac Ci leki które później może kontynuować rodzinny, najlepiej jakbyś poszła też na terapię ale to koszta, dowiedz się jak wygląda twoja okolica, może jest centrum pomocy psychicznej czy coś takiego. Będzie dobrze, pozbędziesz się tego tylko się nie poddawaj. Tłumacz sobie że te lęki są w głowie.. mi podczas ataku takie myślenie pomagało, że nigdy nie umarłam od tego to tym razem też mi się nic nie stanie i przejdzie! Staraj się oddychać Od siebie polecam stornę: https://www.psychiatrzy.warszawa.pl/ Możesz tutaj poczytać sobie o sposobach leczenia tej dolegliwości. 
  • Najpopularniejsze tematy na forum

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.