hajmon1743 Opublikowano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Ile wynosi czesne na UMK w Toruniu? Znalazłam info, że godzina zajęć kosztuje 10 zł. Dotyczy to powtarzania roku czy nie, bo jestem zainteresowana ekonomią lub matematyką i ekonomią. I jeżeli jest darmowe to czy wykładowcy są normalni czy chcą uwalić cały rocznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 O co Ci dokładnie chodzi? O studia niestacjonarne? Czy stacjonarne ale powtarzanie roku? Nikt nie wycenia nic za godzinę tylko za punkty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajmon1743 Opublikowano 16 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Chodzi mi o zwykłe studia stacjonarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 To studia są opłacane z podatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajmon1743 Opublikowano 16 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iii Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Co to znaczy, że są opłacane z podatków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Oznacza to, że część pieniędzy które płacisz w podatkach Państwo przekazuje do uczelni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...