Poleko Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Jestem studentem Politechniki Warszawskiej i chcę się przenieść na Uniwersytet Ekonomiczny w poznan.studia.net. Żadne przedmioty mi się nie przepisują. Aktualne planuję dokończyć semestr na i zapisać się na drugi semestr na Politechnice tylko aby uzyskać legitymację studencką, już bez uczęszczania na zajęcia. Czy podczas zmiany Uniwersytetu i kierunku muszę załatwić jakieś sprawy formalne, czy przystępuję do rekrutacji tak jak wcześniej? Oraz czy "przedłużenie" legitymacji może mieć jakieś przyszłe konsekwencje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 tzn. pytasz się nas w jaki sposób wyłudzić zniżki i zrobić to prawidłowo? Odchodząc z uczelni musisz wypełnić obiegówkę, aby się prawidłowo rozliczyć. Na nową uczelnie rekrutujesz się normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...