Farafel Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Witam. Niedawno coraz bardziej przekonuję się, że chciałbym zajmować się analizą danych. Znalazłem kierunek na PB, który wydaje mi się spoko opcją - matematyka stosowana. Jednak są one tylko w trybie stacjonarnym, ja niestety obecnie nie dam rady tego pogodzić. Na PB zaoczna jest tylko informatyka. Program studiów jednak się różni i też nie wiem czy sobie poradzę (w LO nie miałem rozszerzenia ani z fizyki, ani z studia.net/informatyka, dopiero teraz czytam podstawy o programowaniu, ale moja wiedza z tych przedmiotów jest nikła, za to matematykę umiem na luzie na poziomie rozszerzonym bardzo dobrze). Jestem ciekaw, co uważacie, czy warto studiować informatykę w perspektywie zostania analitykiem danych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Masz jeszcze UwB, ale tam też nie ma matematyki niestacjonarnie. Informatyka - myślę, że nie spełni Twoich oczekiwań. Dużo programowania. https://studia.pl/kierunki/big-data-analiza-danych/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...