Kwiatek134 Opublikowano 16 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Dzień dobry. Jestem właśnie w trakcie rekrutacji na studia i dopadło mnie jedno pytanie. Nie mogę znaleźć na nie odpowiedzi w internecie, a naprawdę mnie to ciekawi. Czy uczelnia ma jakiś wgląd w to, czy już wcześniej studiowałem? Jest to moje drugie podejście po kilku latach i zastanawiam się, czy w dziekanacie o tym wiedzą, że już raz próbowałem ale nie wyszło? Wiem, że istnieje ogólnopolski wykaz studentów, które prowadzi każda uczelnia, ale czy inne uczelnie mają w nie wgląd? Czy moja historia studiowania jest gdzieś dostępna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Nikt w to nie patrzy. Nikogo to nie interesuje. Dla uczelni Twoje studia to czysty biznes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek134 Opublikowano 16 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Wiem wiem, ale jestem jednak ciekaw czy uczelnia ma taką opcję żeby wejsć i zobaczyć moją historię studiowania na innych uczelniach, np to ile miałem ECTS załóżmy na UW. Czy jednak tylko ministrowie mogą to zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Nie, nie może. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...