bubix Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Hej wszystkim! Na początku chciałbym się przywitać, bo jestem tu nowy Mam nadzieję, że umieściłem temat w odpowiednim dziale. Mam do Was pytanko odnoście powtarzania (dopiero :O) drugiego semestru studiów. Sprawa wygląda tak, że pierwszy semestr mam zaliczony, natomiast jeśli chodzi o drugi, to mniej więcej w połowie się poddałem przez poważne problemy ze zdrowiem. Czyli będę miał niezaliczone wszystkie przedmioty z tego semestru. Co w tej sytuacji? Czy to wygląda tak, że mogę złożyć podanie o powtarzanie semestru i będę płacił normalnie czesne jeszcze raz za ten semestr, czy jak? Czy to kosztuje więcej i bardziej opłaca się zaczynać od nowa? Będę wdzięczny za Waszą pomoc, bo nie mogę od dwóch dni dodzwonić się do dziekanatu, klasycznie :p Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Wniosek o repetę czyli powtarzanie semestru. W pełni odpłatne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubix Opublikowano 9 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Dzięki za odpowiedź! W pełni odpłatne - rozumiem przez to, że koszt normalnie, jak za cały semestr? Czy coś dodatkowo jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Koszt masz w regulaminie studiów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...