comforthelp Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 W okresie studiów zgromadziłam szeroką i bogatą bazę notatek i wykładów z różnych zakresów przedmiotowych. Dysponuję ciekawym zbiorem prac, notatek własnego autorstwa, pracami zaliczeniowymi i ćwiczeniami, a co najważniejsze zadaniami egzaminacyjnymi i testami z poprzednich lat. Wszystkich studentów proszę o kontakt, chętnie udostępnię posiadane materiały. Kontakt dla zainteresowanych osób e-mail comforthelp@poczta.fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 W okresie studiów zgromadziłam szeroką i bogatą bazę notatek i wykładów z różnych zakresów przedmiotowych. Dysponuję ciekawym zbiorem prac, notatek własnego autorstwa, pracami zaliczeniowymi i ćwiczeniami, a co najważniejsze zadaniami egzaminacyjnymi i testami z poprzednich lat. Wszystkich studentów proszę o kontakt, chętnie udostępnię posiadane materiały. Kontakt dla zainteresowanych osób e-mail comforthelp@poczta.fm Z jakich zakresów przedmiotowych masz te materiały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comforthelp Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 W okresie studiów zgromadziłam szeroką i bogatą bazę notatek i wykładów z różnych zakresów przedmiotowych. Dysponuję ciekawym zbiorem prac, notatek własnego autorstwa, pracami zaliczeniowymi i ćwiczeniami, a co najważniejsze zadaniami egzaminacyjnymi i testami z poprzednich lat. Wszystkich studentów proszę o kontakt, chętnie udostępnię posiadane materiały GRATIS. Kontakt dla zainteresowanych osób e-mail comforthelp@poczta.fm proszę pisać na e-mail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edukacyjny Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zapewne wielu osobom się przyda coś z Twoich zbiorów ale powiedz z jakiego zakresu są to materiały, z jakich przedmiotów. Zrób jakąś listę a ktoś napewno się zainteresuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...