xjacq01 Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Cześć, mam zamiar studiować logistykę we Wrocławiu i mam dylemat co do uczelni. Wydaje mi się, że najlepszym wyborem będzie MWSLIT, która jest prywatna, ale w ofercie posiada studia dualne, na których można zdobywać dużo doświadczenia. Z drugiej strony znowu myślę o Uniwersytecie Ekonomicznym i nie wiem co wybrać. Dopiszę jeszcze, iż na MWSLIT poszedłbym na inżynierkę, a UE licencjat i poźniej na obu magisterka. Będę bardzo wdzięczny za każdą odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Każdy pracodawca w naszym kraju lepiej patrzy na uczelnie publiczna. Niestety. A nie lepiej próbować PWR? https://wroclaw.studia.pl/logistyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xjacq01 Opublikowano 5 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Rozumiem, aczkolwiek czy w tym przypadku doświadczenie zdobyte podczas studiów dualnych nie będzie ważniejsze od typu oraz renomy uczelni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Raczej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xjacq01 Opublikowano 6 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Przejrzałem ofertę PWR i zauważyłem, że nie ma kierunku „Logistyka”, a „transport”. Po sprawdzeniu sylabusów wnioskuję, iż jest to kierunek logistyka mocno rozszerzona o mechanikę. Podejrzewam, że otwiera mi to więcej ścieżek zawodowych, aczkolwiek czy nie będzie to jakoś negatywnie wpływało na przyszłe poszukiwanie pracy, np. W zarządzaniu łańcuchem dostaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Raczej nie, tym bardziej że możesz się specjalizować w samej logistyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xjacq01 Opublikowano 6 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Dobrze, raczej nie mam więcej pytań. Bardzo dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Nie ma sprawy polecam się na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xjacq01 Opublikowano 9 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Wracając, bo nie chcę zakładać nowego tematu. Posiada ktoś informacje na temat logistyki na UE we Wrocławiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...