321oliwia321 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Hej! Od października wybieram się na studia. Najpewniej padnie na informatykę stosowaną na Politechnice Łódzkiej. Przeglądając jakieś opisy czy listy przedmiotów na tym kierunku natknęłam się na grafikę komputerową. Czy na takim kierunku, a raczej przedmiocie, da się radę bez większych umiejętności plastycznych? Troche mnie to zaniepokoiło - pewnie przesadnie - i chciałam się zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Witaj na forum, studia na kierunku grafika komputerowa raczej są skierowane do osób o dobrych umiejętnościach plastycznych. Raczej trudno bez umiejętności plastycznych rysować na komputerze czy projektować. https://studia.pl/zawod-grafik-komputerowy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
321oliwia321 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Mam na myśli kierunek informatyka stosowana. Wydawało mi się że na liście przedmiotów było coś z grafiką. Tylko o to mi chodzi. O przedmiot, nie kierunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Aha, to daj spokój. Nie potrzebujesz żadnych umiejętności plastycznych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
321oliwia321 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Dzięki! Bezsensowne pytanie, ale zawsze warto się upewniać hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...