Jeleniu Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Cześć, jestem już po większości tegorocznych matur, została mi jedynie informatyka ale czuję się w niej mocny więc się nie martwię o jej wynik. Niestety nie poszła mi tegoroczna matura rozszerzona z matematyki. Po wstępnym oszacowaniu wyników z matur (polski pp - 70, studiuj matmę pp - 98, angielski pp - 96, angielski pr - 80, matematyka pr - 40) wyszło mi że na informatykę w stolicy nie dostanę się na PW ale mieszczę się w progach WAT (cywilne) oraz SGGW. Stąd ten temat postu. Jakie są wasze opinie na temat tych uczelni? Na którą będzie lepiej się zdecydować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megis Opublikowano 11 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 W dniu 11.05.2021 o 15:27, Jeleniu napisał: Cześć, jestem już po większości tegorocznych matur, została mi jedynie informatyka ale czuję się w niej mocny więc się nie martwię o jej wynik. Niestety nie poszła mi tegoroczna matura rozszerzona z matematyki. Po wstępnym oszacowaniu wyników z matur (polski pp - 70, matma pp - 98, angielski pp - 96, angielski pr - 80, matematyka pr - 40) wyszło mi że na informatykę w stolicy nie dostanę się na PW ale mieszczę się w progach WAT (cywilne) oraz SGGW. Stąd ten temat postu. Jakie są wasze opinie na temat tych uczelni? Na którą będzie lepiej się zdecydować? Hej, tak sie składa ze jestem w tej samej sytuacji co ty rok temu. Mojej wyniki z matur to matematyka po- 100%, matematyka pr- 84%, angielski pp- 100%, angielski pr- 88%, fizyka- 53%. I chciałam sie podpytać co byłoby lepszym wyborem informatyka na sggw czy na wacie?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...