Michael_2146 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Cześć wszystkim! Wiem,że na forum już jest taki wątek, ale co prawda już trochę przedawniony, chciałbym dowiedzieć się coś o tym kierunku na dzień dzisiejszy jak to wygląda. Otóż, za rok pisze maturę i zastanawiam się nad informatyką i ekonometrią(specjalność - analityka gospodarczą) na UEP. Czy opłaca się studiować taki kierunek (pod względem przyszłej pracy oraz zarobków). Jeżeli w ogóle nie znam języków programowania to poradzę sobie? Z matmy też jestem taki przeciętny(mocna 3):D Byłoby super jakby ktoś opowiedział kto już studiuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Cześć, nie do końca rozumiem dlaczego chcesz iść na tak mocny kierunek matematyczny nie interesując się matematyką. Matura z rozszerzenia jest konieczna inaczej na studiach Cię zjedzą. https://studia.pl/studia-na-kierunku-informatyka-i-ekonometria-program-zasady-rekrutacji-i-mozliwosci-pracy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael_2146 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 A no faktycznie,matmy mnóstwo:( Dzięki za link,na stronie UEP jakoś jest tak rozpisane, że wydaje się mniej więcej spoko, no ale jak mówisz, że muszę być dobry z matmy a do tego jeszcze rozszerzenie to raczej odpada ten kierunek. A co powiesz na temat logistyki? W sumie też mnie interesuje. Opłaca się studiować? Ze wszystkich stron trąbią,że nowoczesne technologie najpierw uderzą w branżę logistyczną i transportową i pracy nie będzie. Jak Ty uważasz? Będę wdzięczny za odpowiedź:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Ale jakby nie do końca wiem czym się kierujesz wybierając studia? Szklana kula? Interesuje Cię ten kierunek? Poczytaj o nim. https://studia.pl/kierunki/tsl/logistyka/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...