raul110 Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Dzień dobry właśnie skończył sie 1 semestr na politechnice ,aby przejść na kolejny semestr potrzebne jest 15ECTS ,ja zdobyłem tylko 11 i niezaliczylem 4przedmiotów ,jednak nie dostałem żadnej informacji czy zostałem przepisany na 2 semstr.Czy powinienem napisać wniosek o przedłużenie sesji lub warunek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Prawdopodobnie rozliczenie jest roczne. Zapytaj w dziekanacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raul110 Opublikowano 12 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Dzwoniłem ,pani w dziekanacie powiedziała że należy złożyc wzniosek.Jednak nie wiem jaki wniosek złożyc czy przedłuzenie sesji czy przepuszczenie warunkowe na kolejny semestr.Pobrałem oba formularze tylko nie wiem co napisać w uzasadnieniu ?(chęć daleszej nauki ,zainsteresowanie kierunkiem?).Maksymalna ilość punktów to była 30 ja zdobyłem 11 a minimalnie potrzebne jest 15 ,więc chyba przedłużyc sesje na 1 lub 2 przedmioty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 spróbuj o przedłużenie, jak się nie uda to o warunki. Pamiętaj, że warunki są płatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raul110 Opublikowano 15 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 U nas podobno na 2 semestr warunki darmowe ,potem płatne 50zł.Pobrałem taki formularz tylko nie wiem jak wypełnić niektóre pola. Z fizyki nie zaliczyłem tylko wykładu więc mam wpisać ilość godzin wykladu z fizyki czy wszystkie godziny tygodniowo(wykłądy ,ćwiczenia,labolatoria?),nie rozumiem również co wpisać w polach zaznaczonym kolorem niebieskim.Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...