matfizzprzypadku Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Cześć, jestem w klasie maturalnej i chcę iść na włoski z hiszpańskim. Hiszpański mam tak na poziomie A2, z włoskim gorzej a jednak jest on tym językiem wiodącym. Stąd moje pytanie; czy ten włoski jest od 0 czy jednak muszę coś tam liznąć żeby dać sobie radę? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KumaWatanabe Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Na spokojnie można sobie poradzić od 0. Jest to bardzo ciekawy kierunek, na którym trzeba włożyć mnóstwo pracy w zorganizowanie sobie czasu. U mnie najlepiej zadziałała własna przestrzeń i dbanie o nią. W dobrych warunkach łatwiej jest uczyć się pamięciówek i ogarniać materiały. Wynająłem pokój przy UMK i świetnie wspominam czas studiów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Na spokojnie poradzisz sobie od zera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...