Wiktoria1117 Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Witam. Chciałam się dowiedzieć czy bez matury z Studia na kierunku biologia i chemii dostała bym się na studia z fizjoterapii ? Ostatnio bardzo zaciekawił mnie ten kierunek ale nie wiem czy miała bym jakieś szanse. Bardzo dobrze poszła mi matura z rozszerzonego angielskiego i polskiego oraz podstawa matematyki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Jest wiele uczelni niepublicznych, tam powinno się udać, zerknij https://studia.pl/kierunki/medyczne/fizjoterapia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktoria1117 Opublikowano 6 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 A czy warto kupić jakiś podręcznik i samemu się pouczyć? Przerwę od Studia na kierunku biologia miałam dwa lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Podreczniki do Studia na kierunku biologia do matury, glownie tematy zwiazane z fizjoterapia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...