Okami Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Cześć Myślę o studiach na kierunku fizjoterapia ale jestem dziewczyną. Boję się że nie dam rady siłowo nawet jeśli wybrałabym dzieci zamiast dorosłych. Czy ktoś może uświadomić mnie czy kobieta da radę w takim zawodzie? Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Kobieta da rade. Techniki sie nauczysz a i sile mozesz zdobyc. Znam kobiety fizjoterapeutki i sa super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
will.ryder Opublikowano 1 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia eki na rwę kulszową działają objawowo, zmniejszając napięcie mięśni i stan zapalny, a tym samym łagodząc dolegliwości bólowe. Zawierają w składzie związki aktywne takie jak baklofen, tyzanidyna czy tolperizon i stosowane są doustnie. Jeśli rwa kulszowa nie mija lub jest bardzo silna, można rozważyć farmakoterapię w formie iniekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...