patrykszalanski Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Witam. Moja dziewczyna jest z Uczelnie we Wrocławiu, ale studiuje gdzie indziej (inne województwo). Obecnie mieszka razem ze mną u moich rodziców, skąd ma 30km do uczelni. I teraz co z formalności jest jej potrzebne do stypendium? Czy jest jej potrzebne zameldowanie tymczasowe / na czas okreslony? Umowa najmu? Czy jak to inaczej ugryźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Małgośka Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Witam. Moja dziewczyna jest z Wrocławia, ale studiuje gdzie indziej (inne województwo). Obecnie mieszka razem ze mną u moich rodziców, skąd ma 30km do uczelni. I teraz co z formalności jest jej potrzebne do stypendium? Czy jest jej potrzebne zameldowanie tymczasowe / na czas okreslony? Umowa najmu? Czy jak to inaczej ugryźć? Cześć, a o jakie stypendium chodzi? Naukowe, socjalne, od uczelni czy od miasta? Nie wydaje mi się, żeby na jakiekolwiek stypendium wymagany był meldunek (swoją drogą idiotyczny przepis). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue DragonFly Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Wymagania do stypendium socjalnego są ustalone przez uczelnię i nalezy ich szukać na stronie samorządu studenckiego. Umowa najmu jest potrzebna tylko wtedy, kiedy ktoś ubiega się o dodatek do stypendium z tytułu zamieszkiwania w akademiku/ stancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Jak wyżej. I wystarczy mieć tymczasowe zameldowania, jak to ma miejsce przy mieszkaniu w akademikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...