Paramedic Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Dzień dobry. Co prawda jestem już dekadę po maturze, ale moje życie potoczyło się tak, ze po różnych perturbacjach nie skończyłem studiów, a niedługo mogę stracić pracę. Od dłuższego czasu zastanawiam się nad rozpoczęciem studiów na kierunki ratownictwo medyczne w trybie zaocznym na Wyższej Szkole Rehabilitacji w Warszawie. Martwi mnie jednak to, ze mam 30 lat. Czy warto jeszcze w tym wieku pchać się na ten kierunek i dostać potem robotę na SOR bądź w innym miejscu? Słyszałem, ze to raczej kierunek ludzi młodych dlatego postanowiłem założyć wątek i się zorientować. Aha. I na koniec, czy ja ww kierunku jest strasznie dużo matematyki? Niestety orłem nigdy z niej nie byłem. Biologię czy chemię lubiłem, ale z matmy byłem totalnym głupkiem. Bardzo proszę o odp na moje pytania. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Witaj na forum, czym sa 3 lata studiow w perspektywiec jeszcze 34 lat pracy po studiach. Sa ludzie, ktorzy studiuja w wieku 40 czy 50 lat. Nie ma tam skomplikowanej matematyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paramedic Opublikowano 30 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 24 minuty temu, Łukasz napisał: Witaj na forum, czym sa 3 lata studiow w perspektywiec jeszcze 34 lat pracy po studiach. Sa ludzie, ktorzy studiuja w wieku 40 czy 50 lat. Nie ma tam skomplikowanej matematyki. Dziękuję Panie Łukaszu. A czy Pańskim zdaniem absolwent ww kierunku znajdzie pracę w zawodzie bez problemu czy nasycenie jest duże ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 To juz zalezy od absolwenta. Teoretycznie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paramedic Opublikowano 30 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Dziękuję Panu. Jeszcze pytanie na zakończenie, tak podsumowując. Czyli rozpoczęcie pracy w zawodzie ratownika medycznego w wieku 33 lat absolutnie nie skreśla ze względu na zaawansowany wiek i z powodzeniem można znaleźć pracę dając z siebie 100 procent na studiach? Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JVC 231 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 33 lata to zaawansowany wiek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zaawansowany wiek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paramedic Opublikowano 30 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zle się wyraziłem. Chodziło mi o to czy osoby po 30tce tez są zatrudniane równie chętnie co młodsze przez podmioty medyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 A jak bedziesz mial 60 lat to co wtedy? Tak, sa zatrudniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...