Betty_ Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Hej, potrzebuję Waszych opinii na temat Wyższej Szkoły Lingwistycznej w Częstochowie. Myślę nad filologią angielską od podstaw online. Czy warto tam iść? Nie ukrywam, że jest mi potrzebny po prostu "papierek" do pracy, potwierdzający wykształcenie wyższe. Lubię język angielski, Anglię, ich kulturę i to byłby chyba dobry kierunek dla mnie. Jednak nie wiem czy warto wydawać pieniądze na tę szkołę? Macie do polecenia może jakieś inne na Śląsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Jest kilka uczelni na Slasku, ktore oferuja ten kierunek https://slask.studia.pl/anglistyka Pod artykupilem masz ich spis. Trudno powiedziec ktora niepubliczna polecic. Wybierz ta ktora na pewno nie upadnie w trakcie studiow i nie sprzeda studentow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...