Cryingdove Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Witam, jestem na 1 roku Jakości i bezpieczeństwo żywności na UPP. Wybrałam kierunek trochę z przypadku, że względu na to że musiałam pójść w tym roku na studia(alimenty), a nie miałam pomyslu na co pójść innego. Ogólnie kierunek jest ok, jestem nawet zadowolona z wykładowców, mam dobre oceny, ogólnie jest niby ok ale mam wrażenie że ten kierunek nie jest dla mnie :/ męczy mnie już nauka w takiej ilości przedmiotów ścisłych (jestem po liceum z profilem lingwistycznym) i jakoś nie widzę siebie w zawodzie kierunkowym. Do tego dochodzi to że będąc kilka razy kompletnie nie spodobał mi się Poznań i sama uczelnia. Nie wiem już co robić bo nie mam pomysłu na inne studia, a nie chcę sobie popsuć następnych kilku lat. Czy ktoś w ogóle wie czy moje obawy z tym kierunkiem są sensowne? Dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 A co Twoj temat ma do dzialu regulamin forum?/przenosze. Nastepnyn razem bedzie kosz. Co do tematu. Studia maja Cie interesowac bo po to obe sa. Nie ma sensu studiowac czegos na sile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...