Licealista Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Część , niedawno zainteresował mnie kierunek prowadzony na UMK, na wydziale WNEiZ kierunek logistyka. Wiem, że uniwersytet jest dobry ale nie należy do żadnej czołówki, interesuje mnie czy kierunek jest prowadzony w dobry sposób oraz czy możliwa jest praca podczas studiowania dziennego na logistyce. Warto wybrać ten kierunek na takim uniwersytecie czy lepiej zdecydować się na bardziej obeznany w tym temacie uniwersytet morski ? Mam jescze jedno pytanie jestem z okolic Torunia, ale nie bywam tam czesto , czy jest to dobre miejsce na studia i czy poznam tam fajnych ludzi? Jestem z Grudziądza i chcialbym mieszkać w mieście z większymi możliwościami i atrakcjami , mam dość tej nudy, braku atrakcji czy brakuje mi więcej miejsc do rozwoju z Grudziądzu , czy znajdę to w Toruniu ? Pozdrawiam i miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Toruń należy do czołówki, to jedna z 10 uczelni badawczych w kraju. Warto wybrać te studia, Toruń to też świetne miejsce akademickie. Wydział jest dość ciekawy i nowoczesny, ma fajnych Dziekanów. Natomiast sama kierunek logistyka jest dość nowym kierunkiem. Kadra jest ok. Ogólnie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licealista Opublikowano 12 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Dziękuję za odpowiedź , zastanawiam się jeszcze nad ekonomią na PG, ale jescze do matury mam trochę czasu. Zawsze polecam znajomym to forum, poniewaz można na spokojnie dowiedzieć się czegoś o studiach i powoli kształtować swoje wybory, napewno oszczędzi mi to stresu, gdy będę musial wybrać studia . Dziękuję jeszcze raz i życzę zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...