Agnieszka Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 O piciu wody bym nie pomyslała, wręcz mniej zawsze piłam żeby mi się w czasie egzaminu do toalety nie zachciało hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julia.przynalsewska Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 ja natomiast polecam obejrzenie dobrego filmu dzień wcześniej, taki relaks, odpoczynek i może masaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marysia56789 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 hehe, no tak, ale powaznie picie wody zawsze mnie jakoś tak pobudza do myślenia, a przypomniałam sobie jeszcze, że grapefruty też tak działają, polecam to naprawdę skuteczne przed egzaminem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Przede wszystkim spedzic ostatnie chwile przed egzaminem z kims normalnym, a nie panikarami, ktors przekrzyjuja sie jakimis niesamowitymi informacjami (ktore sie nie pojawia oczywiscie) i wydaja sie wszystko wiedziec. Tylko stresuja i nakrecaja wszystkich dookola i siebie wzajemnie. A z doswiadczebia - wcale im jakos swietnie nie idzie, jak trzeba troszke pomyslunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marysia56789 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Dokładnie, masz rację..towarzystwo osób, które są strasznie zestresowane i panikują będzie źle na nas działać, lepiej moim zdaniem też już nie uczyć sie przed samym egzaminem tak naprawde, wtedy w stresie i tak się już nic nie zapamięta, a tyllko pomieszać można fakty, przynajmniej ja tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Chyba nie da się go całkowicie wyeliminować, nawet jak jesteś super przygotowany.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zależy od osoby. Jeden jest obkuty i się stresuje, inny nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 To wszystko zależy od charakteru i osobowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey_mouse Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 w sytuacjach stresowych trzeba robić to co przynosi nam największą przyjemność np. słuchane muzyki, oglądanie filmów, sport itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magi Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Ja np. łamie spinacze biurowe. Może to śmieszne, ale skuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Ciekawe rozwiazanie o takim jeszcze nie słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Dobrze, że nie ołówki każdy musi znaleźć swój sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Na Święta dostałem blok do łączenia kropek - antystresowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 super sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 tak, są jeszcze takie bloki do kolorowania - antystresowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 tak właśnie widziałam te bloki ostatnio i zastanawiałam się nad tym, żeby sobie kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Moim zdaniem warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 chyba sobie taki kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Kupuj kupuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beata Kurgan-Bujdasz Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 mam takie coś swietna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 widziałam te kolorowanki ostatnio u koleżanki, świetna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Obawiam się, że takie kolorowanki na mnie by nie wpłynęły dobrze, ale może trzeba po prostu spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaat Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Ja w czasie sesji zażywam Nervomix Control, zaczynam nawet wcześniej brać, bo niestety zawsze się tak stresuję, że wszystko zapominam. Bez tabletem pewnie zawaliłabym studia, a tak to jest jakiś ratunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatka Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Stres towarzyszy chyba każdemu w życiu tylko w różnym stopniu i nie ma na to skutecznego lekarstwa Każdy na swój sposób musi sobie z nim radzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek77m Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 W dniu 10.09.2017 o 19:56, Agaat napisał: Ja w czasie sesji zażywam Nervomix Control, zaczynam nawet wcześniej brać, bo niestety zawsze się tak stresuję, że wszystko zapominam. Bez tabletem pewnie zawaliłabym studia, a tak to jest jakiś ratunek jest to jakiś sposób, mi się te ziołowe tabletki przydają w pracy, mam dziwnego szefa który potrafi mieć niezłe odpały i zasskoczyć czymś zaraz przed wyjściem z pracy, no i weź tu się tłumacz kobiecie że znów do późna siedzisz w pracy prawie za free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...