selena_D Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Dobre produkty mają w sklepie internetowym na stronie www.lovenue.pl. Robią szybko wysyłkę i to nawet za darmo, jeśli zamówisz przez pocztę i zapłacisz z góry. Co do marek to mają wszystkie najlepsze, z tym że limitowane są te serie kosmetyków. Ale dzięki temu mogą zaproponować niższe ceny niż konkurencja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Sephorę omijam szerokim łukiem - za wysokie ceny. Ja najczęściej chodzę do Rossmanna, rzadziej do Hebe, czy Natury. Ja mam tam czasami 20% zniżki, bez niej do tego sklepu nie wchodzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DorotaBR Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Ja najbardziej lubię kupować w internecie, ale nie mam jakieś jednej strony. Kieruje się tym która strona pojawia się w wynikach najwyżej, bo jednak dobre pozycjonowanie strony pokazuje, że jest ona popularna oraz godna zaufania. Jakoś obawiam się bardzo atrakcyjnych ofert czy jakiś nowych sprzedawców, szczególnie na allegro, bo może to być jakieś oszukane oferty lub kosmetyki tak naprawdę podróbkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheldon Shel Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 W sklepie:) a tak na poważnie to drogerie, perfumerie typu rossmann tam jest dość tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selena1313 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 U mnie w domu to już większość kosmetyków wymieniliśmy na ekologiczne, nawet detergenty wyszykujemy ze znaczkiem eko. Sklepów jest kilka sensownych. Podoba mi się oferta zwłaszcza na www.naturadlapiekna.pl. Tutaj jest sporo takich oryginalnych połączeń, dużo egzotyki. Rzeczy sprowadzane z Afryki, Azji...z różnych stron świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkal Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Ja raczej kupuję z ziai, bo są dobre i tanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elzbieta111 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 A powiedzcie mi korzystaliście kiedyś z chirurgii plastycznej? Ja mam pewien problem i znalazłam ofertę Proclinic z Uczelnie we Wrocławiu, tylko nie wiem czy faktycznie powinnam pójść. Co myślicie o chirurgii plastycznej? Macie jakieś doświadczenia w tym zakresie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Nowak Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Często zachodzę do Rossmana, ale i też często zamawiam kosmetyki w sklepach online, bo można sporo zaoszczędzić i np. znaleźć produkty trudno dostępne. Dużym ułatwieniem przy takich zakupach jest dla mnie też stronka http://spyllo.pl/, która umożliwia monitorowanie cen. Wystarczy założyć darmowe konto i dodać link do interesującego nas produktu, a strona wyśle nam powiadomienie w razie zmiany jego ceny. Bardzo przydatne, można sobie częściej pozwolić na kosmetyki z wyższej półki i to z czystym sumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
standa Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Kosmetyki HB, nie potrzebne specjalnie dużo czasu, a można sobie włosy diametralnie odmienić - a właśnie o nie chodziło. Przy szamponie Jeunesse udało się je diametralnie odmienić i w końcu doprowadzić do normalności. W tym momencie nie znam lepszego kosmetyku tego typu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Generalnie kosmetyki kupuję w Rossmannie, Superpharm albo w Sephorze, ale zdarza mi się też szukać na ogłoszeniach ełku. Czasami ludzie kupują dany produkt i okazuje się, że im on jednak nie pasuje. Tym sposobem sprzedają go, kiedy jest jeszcze praktycznie nowy. Warto też polować na próbki, które są dużo tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Zwykłe kosmetyki kupuję zazwyczaj w drogeriach typu Rossmann czy Superpharm, te do makijażu w Sephorze, naturalne w różnych miejscach w sieci. Mam swoje ulubione marki i zapachy i zazwyczaj nie eksperymentuję tylko trzymam się tego, co sprawdzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabrys.sob Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 ja kupuje głównie w Rossmannie, duży wybór i dużo sklepów w mojej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Ja oczywiście też głównie kupuję w Rossmannie ale czasami perfumy kupuje na www.iperfumy.pl Kupuje także kosmetyki Mary Kay i uważam, że są bardzo dobre chociaż niestety nie są tanie ale są bardzo wydajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szadek Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 ja kosmetyki kupuję w hebe, bo są fajne zniżki, jak ma się kartę klienta ale to takie raczej typu podkłady, pudry, kredki itp, a odnośnie kremów, płynów do kąpieli i innych fajnych gadżetów, to spróbowałam produktów ze sklepu internetowego Ravelo http://www.ravelo.pl/kosmetyki,k12764.html, a wcześniej zamawiałam tam książki, no i któregoś razu zauważyłam zakładkę "kosmetyki" i oszalałam, jakoś w stacjonarnych nie mogłam znaleźć takich wynalazków jak tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Hebe też jest rzeczywiście bardzo fajne. Muszę się tam dzisiaj wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basiagu Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Oczywiście, że w rossmanie, tam sa najlepsze promocje i wybór: http://www.rossnet.pl/promocje i te sklepy sa osiagalne na każdym osiedlu i przez internet, to po co kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zak Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 w rossmanie w promocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Czasami kupuję jeszcze na portalach ogłoszeniowych jak są fajne oferty, takie jak ta http://sprzedajemy.pl/podklad-estee-lauder-nutritious-vita-mineral-makeup,15424807. Kosmetyki tej firmy są rewelacyjne, jednak dość kosztowne, więc zawsze szukam jakiś promocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 w http://www.yves-rocher.pl/są często fajne promocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eneduerikefake Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 U mnie to zależy od tego, jakie kosmetyki. Na przykład te do pielęgnacji cery kupuję w aptece. Z kolei kosmetyki do pielęgnacji włosów zamawiam w sklepie z profesjonalnymi produktami fryzjerskimi: http://www.pro-sprzet.pl/category/kosmetyki-do-wlosow. Zaś tusz do rzęs i inne akcesoria do makijażu w popularnych drogeriach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Przeważnie jest to Rossmann. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eneduerikefake Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 U mnie głównie superpharm. Kupuję dermokosmetyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaroin Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Ja polecam sklep www.drogerix.pl , po krótkiej analizie oferty i opiniach muszę stwierdzić, że ceny rzeczywiście są przystępne. Skoro gwarantują duży wybór produktów w dobrych cenach to nie widzę powodów by nie skorzystać z tej oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Ja najczęściej albo rossman, albo hebe, ale i w oriflame czy avon u koleżanek ze studiów mi się zdarzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Ja też kupuję często w Rossmannie, Hebe albo ewentualnie Superpharm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...