lovecats6363 Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Witam, przez całe wakacje szukałam pracy i kiedy nie miałam już nadziei na znalezienie czegoś w swojej dziedzinie, postanowiłam zacząć jeszcze jedne studia. Zostałam przyjęta, opłaciłam już legitymację studencką. Kilka dni temu otrzymałam jednak wiadomość, że mogę zostać przyjęta do pracy, która zawsze była wymarzona. Będę próbowała pogodzić pracę ze studiami, ale jeśli zobaczę, że nie jestem w stanie tego połączyć to raczej będę skłaniała się do rezygnacji ze studiów niż z pracy. Nie ukrywam jednak, że legitymacja studencka byłaby bardzo przydatna ze względu na zniżki. Czy w przypadku kiedy z braku czasu przestanę uczęszczać na zajęcia będę musiała zwrócić legitymację czy pozostanie ona ważna do końca marca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 tak, będziesz musiał podpisać obiegówkę rezygnując ze studiów i ją zwrócić. Oczywiście istnieje przestępczy proceder masowego zgubienia legitymacji przez studentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lovecats6363 Opublikowano 10 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 A jak wygląda sytuacja kiedy nie zrezygnuję ze studiów, tylko po prostu przestanę brać udział w zajęciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Wówczas zostaniesz skreślona z listy studentów. Dostaniesz pismo u będziesz musiała zgłosić się na uczelnie i wypełnić obiegówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...