rhaulr Opublikowano 25 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Hej, Zwracam się z pytaniem, czy możliwe jest przepisanie ocen mimo nieukończonego semestru 1? Z powodów osobistych musiałem przerwać studia. Dostałem się na ten sam kierunek, na tej samej uczelni. 3/4 przedmiotów mam zaliczonych. Czy warto pisać do wykładowców w sprawie przepisania oceny, czy szanse na tą marne? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Był temat na forum. Poszukaj trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rhaulr Opublikowano 25 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 28 minut temu, Łukasz napisał: Papuga. Przejrzałem już chyba każdy wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 To słabo szukasz, ponieważ o przepisywaniu i zasadach było bardzo dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rhaulr Opublikowano 25 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 23 minuty temu, Łukasz napisał: Papuga. Owszem było ale nie było podobnych sytuacji do mojej. Regulamin studiów czytałem ale nie ma w nim nic o w/w sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Po co stosujesz post pod postem? Wiem co napisałem post wyżej. Zapoznaj się z regulaminem Forum. Zasady przepisywania ocen są wszędzie bardzo zbliżone. I w Twoim przypadku będzie tradycyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...