zakłopotanamaria Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Kiedy zmienić kierunek na studiach? Chcę przenieść się z Bezpieczeństwa Narodowego na Logistykę (AWL WROCŁAW). Brałam udział w rekrutacji w drugim naborze (w pierwszym nie aplikowałam), natomiast druga tura na Logistykę już nie została przeprowadzona... z tego względu aplikowałam na Bezpieczeństwo Narodowe, gdzie się dostałam i po rozmowie telefonicznej z rekrutacją dowiedziałam się, że mogę próbować przenieść się w dziekanacie. Pytanie tylko kiedy najlepiej jest złożyć taki wniosek? Nie chcę żeby było za późno, spotkanie organizacyjne mam 07.10. Próbować już może w pierwszym tygodniu zajęć? Boję się, że później może już nie być takiej możliwości ze względu na niemożność nadrobienia wykładów/ćwiczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Jest to raczej mało prawdopodobne. Jeśli chcesz się przenieść to im szybciej tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakłopotanamaria Opublikowano 23 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 czyli prawdopodobieństwo przeniesienia na tej samej uczelni jest bardzo znikome? Zadzwonić tam jutro i zapytać kiedy złożyć takowy wniosek w dziekanacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Zadzwoń i zapytaj. Jest to możliwe jeśli na 1 kierunku są wolne miejsce. A na tym z którego się przenosisz Twoje odejście nie spowoduje komplikacji w grupach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...